Детски стаи

       Детски стаи, обзавеждане по поръчка.               

   Едно от най-приятните изживявания е плануването и обзавеждането на детската стая. Дали за новоочаквания мъничък член на вашето семейство или за порасналият вече тийнеиджър. Това винаги е свързано с много положителни емоции. Препорачително е детската стая да е най-близката стая до спалнята на родителите.

 

       Ние ще сме до вас доакто преминавате през целия процес. От идеята през избирането на цветове и материали,  до пълното завършване на проекта. За нас е важно да удовлетворим вашите желания  и желанията на вашите деца, за да се чувстват уютно и комфортно в тяхната стая.

       Стараем се да изработваме мебелите в детската стая максимално практични и удобни. Нашата цел е да направим стаята да е функционална и в същото време да е просторна и светла. Цветовете в стаята на детето трябва да са добре съчетани и съобразени с неговите жеания за да бъде детския кът любимо място.

             Ние ще ви помогнем в разпределянето на пространството и правилното позициониране на мебелите спрямо светлината на стаята, за по голям комфорт на детето, когато учи и пише.

[ngg src=“galleries“ ids=“5″ display=“basic_thumbnail“]
Share Button