За нас

 Ние сме фирма специализирана в проектиране и производство на мебели по поръчка гр. Бургас

         Фирмата ни има над 20 годишен опит в сферата на производство на мебели по поръчка. Разполагаме с производствена база в гр. Бургас. Базата ни е оборудвана с професионални съвременни машини, които ни позволяват да изработваме сложни детайли с високо качество. Нашият екип е изграден от опитни специалисти, които отговорно и прецизно изпълняват своите задължения. Нашите дизайнери и проектанти ежедневно търсят нови идеи  и решения, които биха били от полза на всеки наш клиент. Редовните обучения на екипа  носят със себе си надграждане на старите и получаване на нови умения.

     Монтажниците и Тапицерите ни са хора които водят вашите проекти до съвършен завършек. Нашата цел е да изработваме качествени мебели за да радваме нашите дългогодишни клиенти и да печелим нови. Обичаме работата си затова нашите мебели са с високо качество, модерен дизайн, удобни и функционални. 

  Изработваме мебели:

- по индивидуален проект на клиент.

- по Ваша или наша скица и размери.

- разработваме Вашата идея като Ви помагаме с нашия опит и усещане за функционалност.  

- предлагаме решения които са функционални, удобни и модерни.

-предлагаме цялостни решения и интериорен дизайн 

 - мебелите които изработваме изглеждат страхотно, притежават устойчивост за влага и топлина, почистват се лесно. Това е от голямо значение особено в помещения които се използват всекидневно и ежечасно.

-нашите клиенти се радват на творческа свобода. Станете сами проектанти и дизайнери, проектирайте своите мебели, така както сами искате да изглеждат.

-цветовете и нюансите на вашата мебелировка са отражение на вашите желания и настроения. Дървесни, гланцирани, матирани повърхности, дори кухня на цветя, изразете себе си сбъднете една мечта.

-Намерете себе си като изберете най-предпочитания десен за вашето помещение. Тъмни или светли декори, различни повърхности, те разказват своите неповторими истории.  Вашите истории.      

-Ние ще ви водим и помагаме в избора на десени, цветове, материали като се съобразяваме с вашите желания и предпочитания. Екипът ни  подготвен да посрещне и най-малкият Ви каприз.

           Плама Мебел

       Плама Мебел ЕООД.

Проектиране и производство на мебели. 

Удобството и комфорта, на нашите клиенти, са приоритет за нас. 

Превод» Translate