Обзавеждане за дома.

Скосени мебели за стая с неправилна форма

Скосени мебели за помещения с неправилна форма.

В съвременното строителство често се случва помещенията да са скосени и с неправилна форма. Освен познатите ни скосявания във височината на подпокривни пространства се случва да обзавеждаме и  помещения  със скосявания  с отворени или затворени ъгли дори с извивки, от което следва мебелите в дома да бъдат с нетрадиционни размери и форми.

Когато пространството в дома е проектирано с неправилна форма, няма как да избегнете по-скъпите, но много по-функционални мебели със скосявания, извивки и нестандартни форми. Скосените мебели, успешно моделират помещенията с неправилна форма и ги превръщат в удобно за живеене място.

Ние разполагаме с необходимите машини и знания за да изработим всяка мебел под определен ъгъл ,скос или извивка, така изработени мебелите ще усвоят всяка малка нисша от вашето помещение, и в същото време ще придадат една по-правилна, функционална форма на оставащото за ползване пространство.

    Скосени, извити и с неправилна форма, мебели които можем да изработим са.

  • Нощни шкафчета под ъгъл, с нестандартна форма
  • Ракли за багаж. под ъгъл с нестандартна форма
  • Тоалетка скосена и с нетрадиционна форма
  • Бюро под ъгъл, с извивка, скос , или  нетрадиционна форма
  • Гардероб със скосявания и максимално оползотворяване на скосени стаи.
  • Мека мебел с нестандартни размери и форми.
  • Мебели за кухня с нестандартни форми и размери.
  • Всяка мебел за вашият дом и офис.

 

 

Разбира се, че така проектирани  скосени мебели, се изработват по шаблон изготвен във вашият дом или офис.

Жилището ви е с помещения с неправилна форма и мястото е ограничено, възползвайте се от нашето предложение за изработка и монтаж на мебели с неправилна форма, оптимизирайте пространството в дома си.

Ние ще изготвим 3D проект на желаните от вас мебели, ще ви помогнем в избора на разпределение и подредба на мебелите, ще бъдем до вас през целият процес от взимането на размери до завършване на проекта на вашият мечтан дом.

 

Вижте целия процес, от вашето обаждане, до монтаж

Посетете Фейсбук страницата ни 

 

Share Button
Превод» Translate